Најнови

Отишла некоја жена кај некој доктор и му вели:

- Докторе,имам проблем, не ми растат повеќе влакна доле…
Докторот замислено ја прашал:
- Хмм…а колку често имате сексуални односи?
- Па 5-6 пати дневно.
На ова докторот се насмеал и рекол:
- Е па госпоѓо и на автопате не расте трева!

Што е ова екватор?

Ова е замислена линиja, коjа jа дели планетата на северна и jужна Македониjа

– Тато, ќе се женам!

– Не ли си млад сине, имаш само 20 години?
– Така решив.
– Штом така си решил добро. И како се вика снаата?
– Тодор.
– Како Тодор?! Па тоа е момче!
– Како не момче! 45 години има…

Мара го буди Перо ноќеска во 3 саатот и му вика:

– Абе Перо вчера во фрижидерот оставив 3 шишиња ракија, зошто сега има само 1?
– Затоа што не сум го видел…

Млад актер ја добил првата улога и му се јавува на својот татко:

– Тато, добив улога, ќе играм сопруг, 25 години во брак! Исто како ти со мама.
Таткото:
– Не е лошо како за почеток, следниот пат можеби ќе ти дадат и улога со реплики!

Медицинската сестра се наведнала над креветот на еден пациент и му става инјекција. Од позади еден друг болен дофрлува:

– Леле, какви здрави заби имате сестро!
– Зошто ми зборувате такви глупости? Како можете да ми ги видите забите, кога јас сум ви свртена со грб? – Вели нервозно медицинската сестра и продолжува со работа.
– Со слаби заби, таков газ не се најадува!

Цветко ја прашува аптекарката:

- Имате прашак за болви?
- Имате куче или маче?
- Имам болви….

Богат дедо оди на доктор и вели:

– Докторе, имам сè, бизнис, пари, куќа, јахта, но жена ми не може да забремени.
– Колку години има таа?
– 25.
– А вие?
– 75 години.
– И вашата жена не може да забремени?
– Да!
– Тогаш отидете со јахтата со својата жена, земете си и млад асистент со вас, за да не ви трпи бизнисот, и направете едно долго патување. Морскиот воздух чуда прави.
Два месеци подоцна, дедото повторно доаѓа кај докторот, става шише виски на масата и вели:
– Повелете докторе, за вас. Ви благодарам за прекрасниот докторски совет што ми го дадовте. Жена ми е бремена.
– А помладиот асистент? – прашува докторот.
– Знаете докторе… И таа е бремена. Морскиот воздух навистина чуда прави!

Човек влегува во кафич и веднаш прашува за пасвордот на WiFi-то.

Келнерот:
– Прво треба да си нарачате пијачка.
– Добро. Едно пиво.
– Какво?
– Скопско. Колку треба?
– 100 денари.
– Повелете, а сега кажете ми го пасвордот за WiFi-то.
– Прво треба да си нарачате пијачка, без празни места и само со мали букви…

- Во кои органи има најмногу паразити?

- Во државните, наставничке!