Влегува Рамче во аптека:

– Добар ден, дајте ми Вијагра од 50 милиграми.
– Само момент… Немаме Вијагра од 50 милиграми, ќе ви дадам од 100, ама ќе ја разделите на пола!
– Жената?
– Таблетата бе!