– Возбудена госпоѓа се јавува во јавна куќа:

– Дали имате силни мажи?
– Се разбира…
– А силни и убави?
– Сите се…
– Силни, убави и со стил?
– Дефинитивно…
– А од нив има ли некој кој не свршува брзо?
– Да… имаме еден!
– Испратете ми го веднаш!
По половина час, тој ѕвони на вратата. Таа отвора, а на вратата стои силен и убав
џентлмен со букет цвеќе во раката, целиот облечен во Кавали и Гучи, дури и чорапите
Бриони… Влегуваат во спалната соба, таа легнува на креветот, а тој ги фрла цвеќињата и
почнува да ги кине алиштата од себе… Костумот на парчиња, кошулата на партали, а таа:
– Зошто ја кинете брендираната облека?
– Затоа што кога ќе свршам… се ќе биде одамна излезено од мода!!!