Во продавница за долна облека влегнува купувач и ја прашува продавачката:

- Извинете, имате ли машки боксерки?..
Продавачката:
- Нема! Но можете да си купите женски, и така нема никаква разлика..
Мажот нервозно:
- А ти сакаш ли да ја извадам таа разлика и да те плеснам со неа по челото … и си излегол мажот навреден..