Девојка седи на клупа во парк и јаде сладолед. Некој дечко и приоѓа:

- Еј, здраво, може ли да те прашам нешто?
- Секако! – одговара таа.
- Ама, не знам баш... Знам дека ќе ме сфатиш погрешно!
- Неее, нее, прашај!
- Смеам ли да лижнам еднаш?
Девојката му го подава својот сладолед, а тој коментира:
- Ете гледаш, погрешно сфати..

– Сине, ај дојди тука!

– Да, тато. – Ти книгата „Кама Сутра“ ја фаќаше ли?
– Да.
– А црташе ли нешто внатре?
– Цртав.
– Ајде сега оди и расплети ја мајка ти.

Трпана оди на доктор:

– Докторе, што би ми препорачале против менструална болка?
– Анален секс!
– Сте разговарале со мојот сопруг, нели?
– Не познавам никаков Марко!

Жената му вели на мажот:

– Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот со тебе, иако сме 10 години во брак?
– Како?
– Ќе си плаќаш!

Трпе имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со сексот во последните 20 години и сега му остануваат само 30 ерекции. Се враќа дома скршен и ја споделува веста со Трпана:

– Ми преостануваат само 30 пати секс во животот!
– Аии! Треба да направиме список и распоред…
– Веќе го направив, ама тебе те нема во списокот…

Брачен пар се разведува на суд, судијата го прашува мажот:

- Кои ви се мотивите за развод?
- Жена ми ме нарече глупак.
- При каква околност?
- Се прибирам јас дома а она лежи во креветот со љубовникот. Ме гледа и ми вика "Гледај и учи како се е*е жена, глупаку еден!"

90 годишен пар за време на секс. Тој стенка и ги превртува очите.

- Што е, Трпе?
- Не знам, или свршувам или си заминувам!

Во село дошол театар. Претставата завршувала со сексуален однос, а уметниците се срамеле да го одиграат пред толку стари луѓе.

Одлучиле да ги поканат Трпе и жена му да ја одиграат сцената. Трпе и Трпана се согласиле и на излегување од дома Трпана му рекла на Трпе:
– Трпе, ајде да го земеме и комшијата!
– Е зошто ни е и комшијата, ма!?
– Па ако не вратат на бис, ти не можеш да повториш!

Трпе оди со Трпана во мотел и на рецепција прашува:

– Би сакале да изнајмиме соба на 5 минути.
– Но тоа не е можно господине...
Во муабетот се уфрлува Трпана тажно:
– Можно е, можно е...

Трпе и вика на Трпана:

- Да ти беа градите поцврсти, не би морала да носиш прслук. - А тебе, пенисот да ти беше малку поцврст, немаше да ми треба ни комшијата!

Трпана му вели на Трпе:

-Трпеее! Зошто се лутиш?! Нели идејата за тројка беше твоја? -Точно! Ама сепак мислев дека и јас ќе учествувам...