Доналд Трамп дошол на посета во Македонија и како што е редот Ѓорѓе Иванов го однел на прошетка низ Скопје.

Се шетале, муабетеле и само гледаат човек како моча на улица, Трамп извадил пиштол и го убил човекот.
Иванов изнервиран го прашал зошто го убил човекот.
Трамп ладнокрвно му одговорил:
– Епа кај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме…
После некое време, Иванов ја посетил Америка…
Се шетале по улица и гледаат некој човек како моча…
Иванов го извадил пиштолот и го убил човекот за да му врати на Трамп.
Следниот ден во весник:
“Убиен Македонскиот амбасадор во Америка.”