Мажот гледа слики на голи жени на компјутер. Жена му пополека се прикрадува и тивко застанува зад него. По едно време му вели:

– Стој!
Мажот се стресува, веднаш се препотува и мисли како да се извлече.
Жената:
– Врати една назад!
Мажот послушно враќа една слика назад и чека да започне кавгата.
– Е вакви завеси сакам во кујната!