Млад брачен пар оди кај лекар:

- Докторе, жена ми е трудна, а ова ќе ни биде прво дете. Каков секс да имаме следните месеци?
- Паа... Првите три месеци нормално, потоа три месеци само кучешка поза... а последните три месеци само волчешки.
- Што е тоа волчешки?
- Ќе стоиш пред дупката и ќе завиваш како волк