Млад дечко прашува надарена плавуша:

- Ќе се противите ли ако сакам да имам секс со вас? - Но јас никогаш не сум го правела тоа! - Што?! Никогаш не сте имале секс? - Не, никогаш не сум противела...

Три млади и плави пациентки кај гинекологот ...

- Значи сакате да дознаете каков пол ќе бидат вашите бебиња? - Даааа! Докторот сакал да ги заебава малку па им рекол: - А знаете ли дека има начин како тоа да го дознаете и без ехо. Според народната медицина тоа зависи од позата во која што е правено бебето. Првата: јас бев врз него! - Значи бебето ќе биде женско. Втората: јас бев под него! - Кај вас бебето ќе биде машко. Третата почнала да плаче на цел глас. - Што се случило?? Зашто плачете - ја прашал докторот. - Моето ќе биде кученце...

Дечко пробува да флертува со плавуша.

- Девојче, знаеш ти кој е Достоевски?
- Не! Не слушам јас македонски рапери...

Плавуша прашува на женски форум:

- Здраво девојки, од некаде фаќам WIFI со име "30СМ" дали знаете како да дознаам во кој стан е рутерот?

Оди плавуша во автосервис и му вели на автомеханичарот:

– Откако ќе возам некого во автомобилот се појавува чуден мирис. А кога сум сама овој мирис го нема.
Механичарот ѝ вели:
– Чудно, прв пат слушам за таков дефект. Ајде да се повозиме тогаш заедно, да ми покажете.
Седнува во колата со плавушата. Тргнува таа по улиците, удира малку во тротоарот, ги меша гаста и кочницата и забрзува наместо да закочи, одвај се разминува со другите автомобили и за малку да изгази неколку пешаци… Се враќаат и плавушата му вели:
– Еве! Го осеќате ли?! Пак истиот мирис!
– Дали го осеќам?! Јас седам во него!

Зборуваат две плавуши:

– Муце, мојот маж ќе станува илузионист!
– Зошто мислиш така?
– Се враќам вчера порано од работа, а тој во спалната и ми вика „Гледај сега“ и кога почна: „Абракадабра… Хокус-покус-препаратус…“ тропна на врата на плакарот и од таму излезе Ивана од 8-ми кат во долна облека, толку беше збунета што дури не можеше ни да сфати што се случува…

Плавуша и пишува порака на другарка и:

- 38!!! Се ме боли...
А оваа и враќа
- Си можела и помал да најдеш цуцо

- Да те прашам. Дали сум ти прв?

- Можда си ми прв. Од некаде си ми познат!