После бурно поминатата ноќ, се буди плавуша со непознат маж во креветот и го прашува:

- Користеше ли ти кондоми ноќеска додека имавме секс?
- Не. Никогаш не користам.
- А СИДА да не имаш случајно?
- Не.
- Уф добро е. Не сакам пак да ја закачам.