Од Кока Кола му понудиле на Путин многу пари, ако го врати старото, црвеното знаме и на местото на српот и чеканот да стави натпис Coca Cola.

– Се согласувам, – одговорил Путин – но само да видам прво до кога ми е договорот со Aquasresh.