Решив да се пошегувам со девојка ми. Нацртав една линија со фломастер на тестот за бременост.

Гледам, го зеде од несесерот и се заклучи во бањата. А јас седам и чекам реакција, да се посмеам малку. И дочекав:
– Душоооо, што значат три црти?