СМС од таткото

Сине, стави му корица на учебникот."

Пијан маж влегува во бутик. Убавата продавачка љубезно го прашува:

- Господине да ви покажам ли нешто?
- Може, прво цицињата, а после газенцето...

- Мажу, пред да умрам мора да пробам еден поголем од твојот!

- Аман, жено, по 30 години брак, сега ли?
- Морам! Само еднаш!
- А како ќе го познаеш? Нема белки да одиш по улица и да бараш да им го видиш!
- А не! Слушнав дека мажи со големи стапала имале големи „алати“. Башка, само еднаш бе! Ту!
Се сложил мажот и отишла жената вечерта во кафеана, ги загледувала мажите во чевлите и кога го здогледала оној со најголеми чевли, му се пуштила како лавица. Излегле надвор, па во кола, се расоблекле, започнале и по 2-3 минути таа вели:
- А бре дечко, тебе да не ти клапаат тоа чевлите?

Трпе го прашува Цветко:

- Од кога не си имал секс?
- Шо ден е денеска?
- Недела.
- Од јануари...

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор. Бидејќи премногу се задржала внатре кај докторот, мажот не издржал, ја отворил вратата и го фатил докторот како ја „работи“ жена му од позади.

– Што правиш бе?
– Па… ѝ мерам температура! – Промрморел докторот.
Мажот бркнал во џебот, извадил пиштол, го насочил кон докторот и налутено рекол:
– Вади го полека и моли се на него да има бројки…

Прва брачна ноќ... младите у кревет... настапува кулминација. Трпе вика:

- Трпанооо ќе ти ја изедам путкатааа!!!
Од ходникот се јавува свекрвата:
- Трпе, толку убава мусака сум ти напраила, ти најде шо да јадеш!

Вечерта се враќа дома, уморен поглед, бакнеж и молба кон сопругата:

- Те молам постави ја вечерата, денес се уморив како куче.
Жената оди во кујната и му поставува кременадли, му отвара пиво и на крај му дава десерт.
Легнуваат во спалната, свети само телевизорот.
Жената вели:
– Цел ден го чекам овој момент и одвај дочекав да си дојдеш и наеднаш – СМС.
- Тој скокнува бос, брзо го грабнува телефонот од масата и трча во тоалетот.
Се затвора внатре за да ја прочита пораката на раат:
- „Те сакам! Мислиш ли на мене? Колку јако беше денес, колку чувства имаше! А тој фантастичен оргазам. Таква сласт и задоволство. Не ли е тоа Рајот?“
Тој брзо ја брише пораката. Си ја поправа пижамата, излегува и си мисли
- „Мора да бидам повнимателен во иднина. Во душата ми е пролет, но не дај боже жена ми да разбере.“ и излегува од тоалетот а жената со ладен поглед го чека пред вратата и налутено му вели:
– Зошто го зеде мојот телефон?!

Трпе тропа пред врата и вика:

- Отварај!
- Кој е?
- Ја сум мори маж ти!
- Чекај не можам гола сум
- Отварај ја сум, сам
- Абе ти си сам ама ја не сум сама..

Цветко се жали на докторот:

- Докторе, пред секс секогаш имам главоболка!
А докторот:
- А што правите пред секс?
- Дувам кукла.

Ќерката и се жали на мајката:

- Мамо, мислам дека треба да му се скарам на дечкото.
- Зошто?
- Па мислам дека е алкохоличар.
- Зошто мислиш така?
- Па вчера бевме во еден ресторан, и станавме малку да танцуваме, и кога тој се наведна над мене ми се чинеше дека во панталоните има шише.
- Колкаво беше шишето?
- Па од 0.5 литри.
- Ќерко, да се омажиш за тој човек.
- Зошто бе мамо?
- Оти јас цел живот го терам со едно „шишенце“ од 100 грама.

Трпана му се врти на Трпе:

- Зошто ми брцаш палец?
Трпе:
- Многу си убава, те лајкам.