Човек влегува во кафич и веднаш прашува за пасвордот на WiFi-то.

Келнерот:
– Прво треба да си нарачате пијачка.
– Добро. Едно пиво.
– Какво?
– Скопско. Колку треба?
– 100 денари.
– Повелете, а сега кажете ми го пасвордот за WiFi-то.
– Прво треба да си нарачате пијачка, без празни места и само со мали букви…