– Што читаш?

– Стивен Хокинг. За Вселената и точката на сингуларноста!
– А каква е таа точка на сингуларноста?
– Тоа е место во кое не важат никакви закони.
– Оу од кога си станал патриот? Си почнал да читаш книги за Македонија.