Ѕвони телефонот во туристичка агенција:

– Добар ден, за Египет аранжами имате?
– Се разбира господине.
– А за кои места?
– Шарм-ел-шеик, Таба, Хургада…
– Еее супер. Хургада одговара.
– А кога планирате да летате?
– Да летам? Не бе, јас крстозбор решавам.