Ѕвони телефон во теретана:

- Ало?
- Здраво срце – Е видов мерцедесот е на попуст. Те молам може ли да го земам?
- Па, може.
- А знаеш ли картите за Дубаи, па се на попуст, да ги земам и нив?
- Па, земи ги.
- Е уште ова, таа бундата што ти кажувах и она е на попуст. Може ли и неа да ја земам?
- Да да – одговара мажо и се завртува погледнувајќи накај теретаната и вика:
- Чиј е телефонот?