Всяка година членовете на клуба на ловците се събирали за по една седмица на хижа в Стара планина. Всички спазвали едно правило: първият, който се оплаче от храната в хижата, заменя главния готвач.

След поредната вечер, на Панайот - главният готвач, му дошло до гуша и се решил на отчаян план. Към яхнията прибавил изпражнения от елен.
В началото на вечерята около огъня можело да се видят само няколко гнусливи гримаси, но никой не обелил нито дума. Внезапно един от членовете на клуба нарушил мълчанието:
- Ей! - каза той. - Има вкус на лайна от елен, но пък са сварени перфектно!

Жена към приятелка:

– Муцка, моят ми изневерява.
– Защо така смяташ?
– Ми нали от 9 години все ходи за риба, и реших да му подаря подарък. Купих му най-скъпата блесна и като му я подарих, той я хвана в едната ръка, разгледа я от всички страни, подхвърли я няколко пъти и пита:
- Какво по дяволите е това?

- Риболова е забранен!

- Аз не ловя риба, къпя червея си ...
- Това не е нудистки плаж

Едно африканско племе дълго време живеело в страх от лъв-човекоядец.

Не можело да продъжава така, затова вожда на племето изпратил хора да доведат световно известния бял ловец Джон Смит да убие лъва.
Доста нощи дебнал ловеца лъва в началото на селото, на едно високо място, но без успех. Отчаян, той решил да примами лъва, затова поискал от племето да заколи крава и да му да даде кожата. Наметнат с нея, застанал на открито място като жива примамка и зачакал с надежда свирепият звяр.
Посред нощ селяните били събудени от смразящ кръвта вопъл. Всички се събудили а най-смелите, със запалени факли се насочили към мястото, където бил великият ловец, опасявайки се от най-страшното.
Но той бил там, все още обгърнат с кравешката кожа, лежал в калта и виел ужасяващо от болка. Лъва не се виждал наоколо и селяните се приближили и попитали:
- Какво стана Бвана, лъва ли ти стори това?
- Какъв лъв бе, кажете кои пусна бика снощи!

Журналистка взема интервю от рибар:

- Вчера един колега хвана попче със спининг.
Заглавие във вестника:
"Поп хваща спин от въдица"

Един ловец отива на лов за мечки.

Вижда пещера и влиза в нея. Гледа, на земята спи огромна мечка. Вдига пушката, прицелва се и...ТРЯС! Отстрелял я и в същия момент някой го потупал по рамото... Обръща се ловецът и гледа триметров мечок...
- Ти знаеш ли какво направи току-що бе, кретен?! Току-що утрепа майка ми!...Сега знаеш ли какво ще ти се случи?! Или ще те ям, или ще те е*а! Избирай!
Ловецът се препотил два-три пъти от страх, насрал се, напикал се, ама като помислил...млад бил, не му се умирало и казал:
- Амииии...ще ме чукаш, не ми се мре...
Нае*ал го мечокът и го пуснал да си ходи. На другия ден обаче ловецът решил да отмъсти за нечовешкото е*ане на мечока и отишъл в същата пещера. Видял пак спяща мечка, отстрелял я и таман изкрещял от кеф "YES", когато отново някой го потупал по рамото....
- Пак ли ти бе?! Еб*ти кретена! Знаеш ли пък сега к'ва я свърши?...Сега утрепа пък баща ми! Сега нали знаеш какво те очаква?! Избирай!...
- Амиии...пак ще ме еб*ш...
Мечока пак му теглил едно яко е*ане и го пуснал да си ходи.
Сега вече мъжът нямало как да прости нечовешкото унижение и за да отмъсти за отнетата му мъжка чест, намислил план. Още същия ден си купил базука, отиштл в гората и взривил пещерата! И не щеш ли, не след дълго пак усетил смразяващото кръвта потупване по рамото... Обърнал се и..пак огромния мечок с още по-големия к*р...
- Абе, аз да ти кажа, всичко добре, ама само едно нещо не мога да разбера...Ти, мама му да е*а, ловец ли си, или педераст?!

Старият мечок поучава детето си:

- И запомни, синко! Червено вино се пие, когато ядеш ловец. Когато ядеш рибар, се пие бяло.

Шестметров сом,

уловен в Дунава, накарал рибаря да му изпълни три желания...

На риболов...

Млад рибар пита стария риболовец как определя на каква стръв да лови.
- Сутрин като се събудя гледам на коя страна лежи члена ми. Ако е наляво ловя на мамарци, ако е надясно на червеи!
- А ако стърчи?
- Момко! Ако ми стърчеше щях ли да стоя тук?!

Зима. Студ! Виелица! 5 часа сутринта!

Ловец напуска топлото легло и тръгва за лов. Стои и мръзне пред къщи и чака да го вземат с колата. Мисли си:
- Що не си се прибера да се гушна до жената, ами съм тръгнал да гоня Михаля. И го сторил. Гушнал се от към гърба й и трепери:
- Студено ли е навън?
- пита тя.
- Адски!
- Пък моя простак отиде на лов!