Най-новите вицове, Нови вицове всеки ден

Вървяла си през гората Червената шапчица, вървяла, но никакъв Вълк не срещнала. Стигнала до къщичката на баба си, почукала. Отвътре се чуло:
- Кой е?
- Твоята внучка, Червената шапчица.
- Дръпни връвчицата, резето само ще се вдигне!
Дръпнала Червената шапчица връвчицата, вдигнало се резето и тя влязла. Бабата казала учудено:
- Ама ти не си Вълкът?
- Ами не съм Вълкът.
- А къде е Вълкът?
- Ами не знам. Не го срещнах.
Седнали двете и зачакали Вълка. По едно време отвън се чул лай на кучета, ловджийски рог. Дошъл ловецът, погледнал ги и попитал:
- Вие какво правите тук? Къде е Вълкът?
- Ами няма го. И ние го чакаме.
Седнали тримата и зачакали Вълка. След много време Вълкът се появил, целия потен, едва се влачи, силно уморен. Тримата му викнали в един глас:
- Хайде бе, Вълчо, съсипа приказката! Къде ходиш?
А Вълкът ги погледнал уморено и казал:
- Оставете се! Вървях си аз в гората и си мислех как хубаво ще си хапна Червената шапчица. И ме срещна Кевин Костнър. И като се почнаха едни танци!

БОЯНА - Оставката на Борислав Михайлов, повече от успешен президент на Българския футболен съюз, беше явно открадната по някое време миналата нощ.

"Е тука я оставих вчера, заклевам се. Някой я е взел и сега я няма. Дано да е станала грешка, но подозирам, че някой зложелател я е откраднал. Сега се налага да стоя президент, докато не се намери оставката" - заяви изуменият президент на БФС.

Кражбата се случи часове след срещата на Изпълкома, където той обяви своето оттегляне и изложи своите приноси и критиките, с които се е сблъскал по време на своето фантастично и невероятно управление.
Разследващите органи предполагат, че става дума за грабеж с цел откуп, тъй като оставката на Борислав Михайлов е много ценна и е едва втората по рода си.

Фенове на родната футболна игра допуснаха, че може би оставката не е открадната наистина, а се цели по този начин за пореден път да се протака промяната начело на родния футбол. Те бяха определени за лунатици, тъй като кой нормален е любител на българския футбол.

https://www.nenovinite.com/ne/nezasada/ostavkata-na-borislav-mihajlov-e-otkradnata-snoshi-toj-ostava-prezident-dokato-ne-bude-vurnata